Sfeervolle lichtjes

Wist je dat sfeerverlichting in de tuin bijna net zo belangrijk is als het kiezen van de juiste tuinset? Overdag mogen de planten en tuinmeubelen dat wel de sfeer in de tuin bepalen, 's avonds doet de sfeerverlichting al het werk. Maak de komende zomernachten dus nog gezelliger door wat extra licht toe te voegen, met de Ligt My Table van Vincent Sheppard bijvoorbeeld.

Light My Table
Bij feestjes die een bepaalde 'je ne sais quoi' missen en wat extra aankleding kunnen gebruiken is de 'Light My Table' de redder in nood. Dit feestelijke lichtsnoer is een sfeermaker die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik en geeft het hele jaar door een gastvrije en warme toets aan jouw eethoek. Het kleine dakje licht brengt mensen letterlijk dichter bij elkaar en creëert in een oogwenk een gezellige sfeer. Het eenvoudige ontwerp past in elke stijl en kan heel makkelijk op jouw tafel worden geklemd. Leuk om weten is dat er extra aandacht besteed wordt aan de bevestiging, zo voorkomt een lapje leer tussen de clip en het tafelblad schade bij het vastdraaien.

Vincent Sheppard
Jonge en eigentijdse meubelcollecties die beantwoorden aan alle moderne behoeften gecombineerd met kwaliteit, comfort en vakmanschap. Vincent Sheppard is een favoriet van vele interieurliefhebbers. Al sinds 1992 vervaardigen ze binnen- en buitenmeubelen met uitzonderlijk zitcomfort.

Tuinrama
Provinciebaan 69, Westmeerbeek
T 016 69 96 13
www.tuinrama.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier