Een haard moet je beleven

Je kent het wel, de gloed die achterblijft nadat het hout verbrand is en het licht en de sfeer die dan blijft nazinderen. Het vuurbeeld van een haard draagt bij tot de beleving en daarom worden ook in gashaarden vernieuwende technieken geïntegreerd die resulteren in een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld. Als innovatieve haardenspecialist volgt De Backer Haarden deze nieuwe trends en technieken op de voet.

Dansende vlammen die geïntegreerd worden in de houtstammen, LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, levensechte vonkjes die opstijgen uit het vuur, ontspiegeld glas voor een nog spectaculairdere kijk op het vuur, … ze tillen het belevingsgehalte van een haard telkens dat tikkeltje hoger en zorgen allemaal voor een verbluffende vuurbeleving.

Zo is er bijvoorbeeld de Rustica van M-Design die perfect past in een landelijk interieur. Deze haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard. Zo kan je de haard bedienen met een afstandsbediening of je smartphone en kan je met de ecowave en ecoswitch-functie de vlammenhoogte laten fluctueren met de gewenste temperatuur. Het verbluffend realistische houtvuur in combinatie met ontspiegeld glas zorgt voor een unieke open haard beleving.

Kortom, de nieuwe generatie gashaarden combineren puur comfort met de look & feel van een traditionele open haard. Ideaal om thuis te komen na een lange dag en tot rust te komen voor de flakkerende vlammen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier