Slapen zoals op hotel

Slaap jij tijdens je hotelvakantie ook als een roosje? In hotels kiezen ze vaak voor boxspring bedden omdat deze garant staan voor een comfortabel en ventilerend slaapsysteem. De ene boxspring is echter de andere niet. Er is erg veel verschil in kwaliteit die erg bepalend is voor de levensduur van de matras en nog belangrijker, jouw slaapcomfort. Daarom laat je je maar beter informeren door een echte slaapexpert. Daarvoor ben je bij Bosmans Slaapcomfort op de juiste plek!

Een boxspring, niet zomaar een bed
Een boxspring is het ultieme bed voor een ongestoorde nachtrust. Dit soort bedden bestaat uit een beddenbodem, de box, die is opgevuld met duurzame springveren die zich naargelang de houding van je rug aanpassen om zo bij te dragen aan de ideale slaaphouding. Bovenop de box komt een matras met daarboven eventueel nog eens een extra topmatras. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je boxsprings van merken als Beka, Auping, Kuperus, Perzona, Bultex en Tempur. Al vanaf € 1.999 koop je er een kwalitatief goed tweepersoonsbed.

Een gepersonaliseerde matras
Een goede matras betekent een betere nachtrust. Via een computergestuurde ‘MyScan’-meting kan je samen met één van onze slaapexperts op zoek gaan naar jouw slaapcomfort op maat. Zo’n meting houdt rekening met je gewicht, lengte en eventuele lichamelijke klachten en op basis daarvan kan de hardheid en het comfort van jouw ideale matras bepaald worden. Een matras kan trouwens ook opgedeeld worden in zones waardoor de eigenschappen links en rechts kunnen verschillen. Logisch eigenlijk want jij en je partner zijn niet hetzelfde. Op die manier genieten jullie beiden van een optimale nachtrust.

Scandinavisch Slapen
Zalig ontspannen en uitgerust wakker worden, het zou zomaar de definitie van Scandinavisch slapen kunnen zijn. Dit soort slaapsystemen onderscheidt zich niet alleen op esthetisch vlak maar vooral ook door een hoger comfort en uitstekende ergonomische kwaliteiten. In dit segment zijn de bedden van Kuperus ongeëvenaard. Deze bedden zijn uniek, handgemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen en perfect afgestemd op jouw lichaam.

Bosmans Slaapcomfort
Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier