December, cadeautjesmaand

Op 4 december komt de Sint in de namiddag langs bij Linnenboetiek in de Bergstraat in Heist-centrum. Hij brengt een cadeautje mee voor elk kindje! Misschien het ideale moment om het nuttige aan het aangename te koppelen en al wat mogelijke kerstcadeautjes te spotten om op je eigen lijstje te zetten of om iemand een plezier mee te doen. Zachte handdoeken, kleurrijke badjassen, warm bedtextiel, een mooi tafelkleed of een rijkelijk gevuld cadeaumandje met geurende zeepjes, douchegel, bodycrème of kaarsjes? Wie op zoek is naar een huiselijk cadeautje vindt bij Linnenboetiek vast wel iets leuks. Ze zijn er gespecialiseerd in bed-, bad- en keukenlinnen en dat voor elk budget!

Linnenboetiek
Bergstraat 127, Heist-op-den-Berg
www.linnenboetiek.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier