Jouw thuiskantoor, een inspirerende werkplek

In de toekomst zullen we naar een andere manier van werken gaan, eentje waarbij naast tijd op kantoor ook elders gewerkt zal worden, in een coworkingspace, een gezellige koffiebar of gewoon thuis. Thuiswerken kan een hele uitdaging zijn, dat bleek de afgelopen periode, maar het is ook een middel in de zoektocht naar een gezonde work-life balans. An Bogaerts,  afkomstig uit Beerzel, maakte een boek over thuiskantoren en stelt, “Als je een fijn bureau hebt thuis, ga je ernaar uitkijken om thuis te werken.”

Boost je productiviteit
Bij je thuis een motiverende en inspirerende omgeving om in te werken creëren heeft alleen maar voordelen. Het kan je productiviteit en creativiteit een boost geven en wedden dat je met  plezier je camera op zet tijdens de volgende videomeeting?! Maar hoe doe je dat nu? Een leuk thuiskantoor inrichten? De inrichting van jouw thuiswerkplek, dat is een combinatie van  technologie, stijl, ergonomie en jouw persoonlijke smaak.

Wat is jouw stijl?
In het boek ‘Where We Work’ worden maar liefst 18 verschillende types van thuiswerkkantoren voorgesteld. Logisch, want iedereen is anders. Sommigen raken geïnspireerd door boeken,  anderen door familiefoto’s of een motiverende quote op de muur en anderen dan weer door absoluut niets. Houd je van orde of mag het er wat chaotischer aan toe gaan? Heb je veel ruimte  om je thuiskantoor in te richten of moet je aan de slag met een kleine ruimte in de living, de keuken of in je slaapkamer? Er is vast wel een soort thuiswerkkantoor dat je net wat meer  aanspreekt dan de rest en je kan ook verschillende stijlen mixen tot een geheel dat perfect bij je past.

Where we work - home officesEen inspirerend boek
An Bogaerts is lifestyle journaliste die zich enerzijds toespitst op deco en design voor onder meer De Standaard Magazine, Sabato en Feeling Wonen en anderzijds is ze een echte foodie.  ‘Where We Work - Home Offices’ werd uitgegeven door drukkerij Lannoo en is verkrijgbaar in heel wat boekhandels. Het is een inspirerend boek dat je een enorme waaier aan mogelijkheden  toont om jouw thuiskantoor in te richten. Je ontdekt een bonte mix van beelden van inspirerende home offices, ontwerpideeën met praktische tips en de laatste trends. Laat je inspireren,  steel de ideeën die jij leuk vindt en geef ze een persoonlijke touch.

Where We Work
Inspiratie voor de mooiste thuiskantoren

An Bogaerts
Uitgeverij: Lannoo

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier