De wereld tussen 'slaapwel' en 'goedemorgen'

Dagelijks breng je heel wat uurtjes door in bed! Terecht, want goed slapen zorgt ervoor dat je gezonder, productiever en beter gehumeurd door het leven gaat. Klinkt zalig ontspannen en uitgerust wakker worden voor jou echter als een verre droom? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Een goede  nachtrust begint immers met slapen in een goed bed. Bij Bosmans Slaapcomfort kan je al 80 jaar lang terecht voor het ideale bed. Voor hun jubileum schenken ze  400 ‘Gouden Tickets’ weg waarmee je kans maakt je aankoop van een bed of matras tot 100% terug te winnen. Bovendien vallen er nog heel wat andere gouden zaakjes te doen!

Bosmans Slaapcomfort
Liersesteenweg 147, Heist-op-den-Berg
T 015 24 90 28
www.slaapcomfort-center.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier