Sfeervolle verlichting

Met passende verlichting komt je interieur altijd beter tot z’n recht. Kies je voor accentverlichting of indirect licht, verschillende spotjes of een grotere lamp in het midden van de kamer? Er zijn zoveel mogelijkheden dat het advies van een lichtspecialist als KN Light geen overbodige luxe is. Een van de trends van het moment zijn de glazen verlichtingsarmaturen. De prachtige glans en de weerkaatsingen in het glas zorgen ervoor dat de verlichting een magische sfeer creëert. Je ontdekt glazen lampen in alle kleuren en vormen, van strak tot organisch. Ook de verlichting met gouden accenten blijft erg populair, tot goudkleurige spots en schakelaars  toe. Een kleurrijke lamp of een lamp met warme gouden of bronzen tinten combineert erg mooi met een strakke witte muur en geeft meteen een extra gezellige gloed.

KN Light
Aarschotsebaan 265
2590 Berlaar-Heikant
T 015 24 96 59
www.knlight.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier