Een rond tapijt doet je interieur stralen

Ronde en organische vormen zijn niet meer weg te denken in het interieur. Ze doorbreken de rechte lijnen en brengen speelsheid, zachtheid en warmte in je woning. Bovendien geven ze je interieur een ruimtelijk effect. Ook ronde tapijten passen helemaal in deze interieurtrend en kan je perfect combineren met andere ronde voorwerpen. Bij HV-Interieur ontdek je een ruim aanbod ronde tapijten in diverse maten en dessins. Ben je op zoek naar een kleurrijk tapijt in bloemenmotief of kan een effen tapijt je meer bekoren? Je vindt hier ronde tapijten voor je woonkamer, keuken en ook in de slaapkamer kan je er alle kanten mee uit. Je kan de volledige nieuwe collectie ronde tapijten komen bewonderen in de winkel.

HV-Interieur
Liersesteenweg 275
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 25 74 00,
www.hv.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier