't Paviljoen, de onovertroffen mosselkampioen

Aan de Liersesteenweg, vlakbij de rotonde van Fabiola en de autokeuring, vind je restaurant ’t Paviljoen. Op de kaart vind je een ruime keuze aan lekkere vis- en vleesgerechten, steeds bereid met dagverse producten. Je tafelt hier à la carte of kan kiezen voor het regelmatig wisselende dag- of maandmenu. Ontdek zeker ook de kreeftspecialiteiten en mosselen. In de zomer kan je hier komen genieten van een lekker etentje op het zonnige terras.

Mosselkampioen
Al 30 jaar lang is ’t Paviljoen gekend om de kwaliteitsvolle mosselen. Je proeft er steeds mosselen van de beste kwaliteit en kan kiezen uit verschillende bereidingswijzen zoals de mosselen met look en witte wijn, curry, op Provençaalse wijze of zuiders getint met zongedroogde tomaatjes. Om duimen en vingers bij af te likken!

Seizoensgebonden suggesties
Kondigt het asperge-, wild- of mosselseizoen zich aan? Dan kan je ervan op aan dat je bij ’t Paviljoen lekkere seizoensgerechten op de kaart vindt. Doorheen het jaar  worden er steeds seizoensvariaties op tafel getoverd. Op die manier proef je telkens van het beste van elk seizoen!

't Paviljoen
Liersesteenweg 245, Heist-op-den-Berg
T 015 25 02 73
info@tpaviljoen.be
www.tpaviljoen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier