Genieten bij 't Spinnewiel

Bij ’t Spinnewiel, een gezellige, authentieke hoeve gelegen aan de Hooiweg in Itegem kan je terecht bij Kristof en Niki voor een drankje, hapje of uitgebreid diner. Bij zonnig weer is het er heerlijk vertoeven op het ruime terras onder de grote notenboom of het mooie terras vooraan. Kortom, ’t Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling of fietstocht langs de Nete.

Niki tovert dagelijks verse gerechten op tafel met onder andere lekkere vlees- en visgerechten op de houtskoolgrill geroosterd en handgemaakte frietjes. Bij ’t Spinnewiel kan je terecht voor een creatieve keuken. Niet alleen de smaakpapillen worden er verwend met verschillende smaakcombinaties maar je krijgt ook steeds verzorgde gerechten voorgeschoteld, eten doe je immers ook met je ogen.

Een verjaardag, doop, communie of koffietafel? ‘t Spinnewiel heeft een ruimte waar je rustig met je genodigden kan zitten zodat je toch op wat meer privacy kan rekenen tijdens je feestje. Het enige wat je hoeft te doen is gezellig de benen onder tafel schuiven en lekker eten!

Brasserie 't Spinnewiel
Hooiweg 36, Itegem
T 015 75 51 69
www.brasseriehetspinnewiel.be

Reacties

Ingrid De Meyer schreef op 30-06-2016 11:35

Een bezoek meer dan waard! Gezellig om te vertoeven zowel bij mooi weer en op koude dagen zalig bij het haardvuur! lekkere gerechten voor grote en kleine eters, voor de liefhebbers van aperitieven "the place to be". Een echte aanrader!

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier