Ticket naar de zon

Heb jij ook al een herfstgevoel? Het grijze, wisselvallige weer van de afgelopen weken doet heel wat mensen wegdromen naar zonnige oorden. Reizen is gelukkig al een pak makkelijker geworden voor wie volledig gevaccineerd is, zij moeten immers geen rekening meer houden met de kleurcodes. Zin om te relaxen aan een van  de Spaanse costa’s, op Mallorca, Tenerife of de Griekse eilanden? Dat kan met een van de vele last-minutes die we kunnen aanbieden. En wees gerust, in de hotels  en op de luchthavens wordt niets aan het toeval overgelaten om jou een veilig gevoel te geven. Hang dus je regenjas aan de haak en spring gerust eens binnen om te bekijken waar jouw volgende reis naartoe gaat.

2 Travel
Lierbaan 55
2580 Putte
T 015 75 26 88
www.2-travel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Toekan Records

Vinyl & CD, drankjes en gebak

lees meer

Speciale promoties Check het hier