Het Herfstfestival

Na al die gezellige zomeractiviteiten hoef je in het Heistse centrum niet in een zwart gat te vallen want op zondag 22 september zetten de handelaars de deuren alweer open voor een sfeervolle koopzondag. Terwijl je zelf de nieuwe najaarscollecties induikt, genieten de kinderen van heel wat amusante animatie en de kermis.

Maak je klaar voor het najaar
Tijdens het Herfstfestival kan je niet alleen de nieuwe herfst- en wintercollecties ontdekken, hier en daar verwennen ze je bovendien met een leuke korting. Het ideale moment dus om je najaarsgarderobe te voorzien van wat nieuwe spullen of om je huis najaarsproof te maken met gezellige decoratie. op zondag 22 september kan je in de autovrije Bergstraat ongestoord komen winkelen.

Alleen maar plezier
Het wordt pas echt een feest als ook de kindjes zich kunnen uitleven. Op het Cultuurplein zal de kermis klaar staan en ook in de straat wordt er heel wat amusement voorzien. Kleurrijke springkastelen, knotsgekke clowns, aanstekelijke dansdemonstraties, … voor verveling is er geen tijd. Daarnaast zijn er ook de talrijke horeca-adresjes voor een smakelijk pauzemoment tussendoor.

Beleef het najaar in de Bergstraat
Met het Herfstfestival wordt ook het najaar in Heist-centrum ingeluid. Op 5 oktober is er de ‘Dag van de Klant’ en noteer ook alvast dat de Sint op zaterdag 23 november op bezoek komt in de Bergstraat met leuke cadeautjes voor alle kindjes. Voor je het weet is het dan alweer december en zal de eindejaarssfeer weer op alle vlakken te proeven zijn tijdens de sfeerweekends en de kerstmarkt op het Cultuurplein. Er valt dus de komende maanden nog heel wat te beleven.

Winkel(h)ier, een ode aan de lokale handelaars
Plaatselijke handelaars staan altijd klaar voor de klanten en geven zuurstof aan een dorpskern. Heel wat van die handelaars kennen je bij naam en misschien bieden ze je buurvrouw of  -man wel een job, sponsoren ze de truitjes van je sportploeg en ze hebben ongetwijfeld altijd een prijs veil als je vereniging een tombola organiseert. Kortom, ze vormen de unieke basis  die het Heistse centrum kleur geeft en tot een gezellig winkelcentrum maakt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier