Maak je reisdromen waar

Na maanden die gedomineerd werden door kleurcodes, testen, vaccinatiebewijzen, PLF-documenten, open en gesloten grenzen is het eindelijk zo ver ... je hoeft je reisplannen niet langer uit te stellen! Nadia en Annelies van 2 Travel in Putte staan met veel plezier voor je klaar om jouw ideale reis in elkaar te puzzelen en alles tot in de puntjes te regelen! Een ding blijft, reizen is een pak makkelijker voor wie gevaccineerd is én ook z’n boosterprik gekregen heeft.

Populaire zomerbestemmingen
De Spaanse bestemmingen zijn naar goede gewoonte erg in trek voor de zomer maar ook Griekenland staat hoog op het wensenlijstje. Het Griekse vasteland of de Griekse eilanden, de cultuur, het lekkere eten en de prachtige helderblauwe zee weet altijd tot de verbeelding te spreken. Kies je liever voor een all-inclusive vakantie in Egypte dan garandeert TUI de veiligheid in de hotels. Alleen hotels waar een groot percentage van het personeel gevaccineerd is, worden opengesteld zodat je zonder zorgen naar daar kan trekken.

Strand, cultuur en natuur in Turkije
Na twee jaar sluiting kan er ook terug naar Turkije gereisd worden. Wist je dat je behalve voor een all inclusive strandvakantie ook voor een vakantie vol cultuur en natuur in Turkije op de juiste plek bent. Indrukwekkende steden, gezellige badplaatsen, prachtige stranden en diverse natuur, er valt heel wat te bewonderen aan werelderfgoed en natuurpracht. Laat je tijdens een citytrip Istanbul verwonderen door de skyline met de indrukwekkende Blauwe Moskee en door de tapijten, het aardewerk en de geur van specerijen in de overdekte Grote Bazaar. Ook elders in het land valt er heel wat te ontdekken.

Stel je reisplannen niet langer uit
Een autovakantie, citytrip, rondreis of vliegvakantie? Nadia en Annelies van 2 Travel in Putte inspireren je met hun ervaringen en zorgen er steeds voor dat je de reis van je leven kan beleven en dat op een kwalitatieve manier. De coronacrisis heeft de verschillen tussen de diverse touroperators extra in de verf gezet. Daardoor werken ze vandaag hoofdzakelijk nog met Belgische partners waar ze zeker zijn dat de service gegarandeerd kan worden en waar jouw vakantie veilig en verzekerd is in geval van nood. Zo kan je ongestoord genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Wil je nog genoeg keuze hebben? Maak dan snel je afspraak om je reis te boeken!

2 Tavel
Lierbaan 55
2580 Putte
T 015 75 26 88
2-travel@2-travel.be
www.2-travel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier