ART, kracht van vormen

Schilderkunst, beeldhouwwerk, keramiek, tekeningen, sculpturen, fotografie, grafiek en zelfs recyclagekunst. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober kan je in de Kasteelhoeve in Booischot terecht voor een erg diverse tentoonstelling. Bezieler van het project, Herman Van den Brande van kunstgroep ‘Toevallige ontmoeting’, geeft er mensen de gelegenheid om hun werk te tonen aan een breed publiek.

De verscheidenheid maakt het speciaal
Herman:
Het leuke aan deze tentoonstelling is de enorme verscheidenheid in de verschillende tentoongestelde werken. Er is geen specifiek thema maar je ontdekt  er een grote variatie aan kunstvormen, kleuren en vormgeving. Daardoor kijk je telkens naar een compleet nieuw en ander werk. Je ontdekt er werken van maar  liefst 14 verschillende kunstenaars. 12 van hen studeren of studeerden aan de Academie Beeldende en Toegepaste Kunsten in Heist-op-den-Berg.

Een podium om ons werk te tonen
Herman:
Je krijgt niet vaak de kans om eigen werk tentoon te stellen. Daarom vind ik het leuk al voor de zesde keer een tentoonstelling te kunnen organiseren die  ook medekunstenaars de kans geeft werk te tonen. Van mijn hand ontdek je houtskooltekeningen en enkele beeldhouwwerken.

Kunstenaars
Ismaël Bils - Swa Budts - Lies Bulteel - Anya De Bie - Dirk De Lobel - Peter De Marrez - Patrick Florée - Irene Poelmans - François Slaets - Viviane Tordeur - Herman Van den Brande - Karin Vandenbroeck - Ludo Vangenechten - Nicole Walford

  • vrijdag 22 oktober (20u - ...)
  • zaterdag 23 oktober (10u - 20u)
  • zondag 24 oktober (10u - 18u)

Locatie: Kasteelhoeve - Hofdreef 1 - Booischot

Meer info? Herman Van den Brande - herman.van.den.brande2@telenet.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Speciale promoties Check het hier