Zalige verwenmomenten bij Elleance

Hou je wel eens van een verwenmoment waarbij je voeten, handen, gelaat of lichaam de aandacht krijgen die ze verdienen? Een goede huidanalyse en een  behandeling op maat zijn erg belangrijk. Karin en Ellen van Elleance in Berlaar combineren beauty en wellness in hun gloednieuwe schoonheidsinstituut aan de Aarschotsebaan om je een heerlijk ontspannen relaxmoment te bieden zodat je stralend en met een goed gevoel weer naar buiten gaat.

Oase van rust
Elleance verhuisde onlangs naar een totaal vernieuwd pand, een voormalig herenhuis, waar je terechtkomt in een oase van rust. Het afgelopen jaar hebben Karin en  Ellen van de nood een deugd gemaakt tijdens de verplichte sluitingsperiode omwille van corona en ruim de tijd genomen om alles tot in de puntjes af te werken,  samen met hun partners die alles gerenoveerd hebben. Het verzorgde interieur straalt rust uit en het is er aangenaam vertoeven. Je parkeert er makkelijk achteraan  het schoonheidsinstituut.

pedicure ElleanceSpecialisatie in natuurlijke schoonheid
Karin specialiseerde zich oorspronkelijk in pedicure waarvoor ze opleidingen volgde in binnen- en buitenland. Zij verzorgt je voeten en kan bovendien oplossingen  aanreiken bij (medische) problemen. Ellen is schoonheidsspecialiste en volgde ook een specialisatie all-round make-up. Samen hebben ze heel wat expertise in huis waardoor ze een hele waaier aan behandelingen kunnen aanbieden. Je kan er terecht voor huidvriendelijke en natuurlijke lichaams- en gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, ontharingen, massages en nagelbehandelingen maar ook voor make-up voor elke gelegenheid. Voor de behandelingen wordt steeds gewerkt met natuurlijke producten. Verder bieden ze bij Elleance ook meer gespecialiseerde behandelingen aan zoals permanente make-up, microblading, powderbrows en  nagelstyling.

Huidverjonging bij ElleanceHuidverjongingsconcept NBE Deep Skin
Omdat onze huid heel wat te verduren heeft en af en toe een duwtje in de rug nodig heeft, kan je bij Elleance ook terecht voor een behandeling die zorgt voor  huidverjonging en huidverbetering met een onmiddellijk en langdurig resultaat, de NANNIC NBE Deep Skin. De elasticiteit en vochtbalans van je huid zullen  opmerkelijk verbeteren en het verouderingsproces wordt vertraagd. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering, rimpels zullen verdwijnen, het huidbeeld verfijnt en  littekens en pigmentvlekken worden aangepakt. Kortom, niets dan voordelen.

Heerlijk relaxen
Zin in pure ontspanning? Elleance biedt ook een reeks ontspannende arrangementen aan. Een arrangement voor de voeten bijvoorbeeld waarbij je voeten verwend  worden met een voetbadje, scrub, pedicure, packing en een voetmassage, een hot stone massage, lichaamspakking of heerlijk relaxen met vriendinnen terwijl je  geniet van en schoonheidsbehandeling, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

ElleanceElleance
Aarschotsebaan 162
2590 Berlaar
0496 288 254
www.elleance.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier