Onzichtbaar onder je zomeroutfit

Op zoek naar lingerie voor onder een zomerse outfit? Zorg ervoor dat je dan vooral je outfit in de verf zet en houd je lingerie praktisch en onopvallend met lichte tinten, zonder te veel kant of franjes die kunnen doorschijnen. Dat wil echter niet zeggen dat je lingerie niet sexy mag zijn. Lingerie Ria zorgt voor de mooiste lingerie en het beste pasadvies. In de nieuwe collectie van Marie Jo L’Aventure ontdek je stijlvolle bh’s en slipjes in extra zachte stofjes die je lichaam als een tweede huid omhullen en die bovendien onzichtbaar zijn onder kleding. Wil je je figuur extra goed doen uitkomen onder dat ene  zomerse kleedje? Dan is de shapewear uit de nieuwe collectie van PrimaDonna de perfecte partner in crime.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16
2580 Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Speciale promoties Check het hier