Met de grootste zorg omringd

Wist je dat het najaar de ideale periode is om je huid de nodige aandacht te bieden? Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan vervuilende stoffen, stress, de zon, … en dat laat zijn sporen na. Eva van Villa Esthética in Hallaar biedt je tal van schoonheidsbehandelingen aan voor het hele lichaam met speciale aandacht voor huidverbetering. Bij microdermabrasie stimuleert een hoogwaardige peeling de doorbloeding van de huid en worden inactieve huidcellen verwijderd. De diepere huidlagen worden dan weer bereikt met  microneedling. Maak gerust een afspraak met Eva om de verschillende mogelijkheden te bekijken zodat zij je huid weer kan doen stralen.

Villa Esthética
Merelstraat 10, Hallaar
0499 99 94 35
www.villaesthetica.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier