De charme van licht

Een sprookjesachtige sfeer creëren? Dat kan perfect met de juiste sfeerverlichting. Bij Tuinrama vind je een prachtige outdoor lamp die uitblinkt in zowel design als verlichting. Het warme licht glipt tussen het houten omhulsel door en werpt een stervormig schijnsel op de omgeving. Ideaal om het extra gezellig te maken op het terras of in de tuin. Deze lamp is ook beschikbaar op voet en werkt op zonne-energie maar kan ook opgeladen worden via een USB-lader. Met een afstandsbediening kan je het licht dimmen om extra sfeer te creëren en geniet je urenlang van een gezellige gloed!

Tuinrama
Provinciebaan 69, Houtvenne
T 016 69 96 13
www.tuinrama.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier