De hoogste tijd voor een nieuwe start

Wie had dit ooit gedacht … meer dan ooit hadden we de afgelopen maanden de tijd om eens stil te staan bij onszelf. Beweging, voeding, een goede nachtrust, … ze dragen  stuk voor stuk bij aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid maar hoe leid je dit alles in goede banen? Praktische tips die je elke dag opnieuw kan gebruiken kunnen je daarbij een nieuwe boost geven. De persoonlijke begeleiding of groepstrajecten van De Studio zetten je alvast op het juiste spoor.

Boost je immuunsysteem
Zorg dragen voor jezelf heeft een positieve impact op je immuunsysteem. Hoewel er tijdens de ‘blijf-in-je-kot’-periode heel wat gefietst en gewandeld werd, viel er toch heel wat dagdagelijkse beweging weg. Denk alleen al maar aan het massale telewerken waardoor heel wat mensen zich niet eens meer naar het werk hoefden te verplaatsen. Dat gebrek aan beweging heeft natuurlijk een invloed op ons lichaam. Daarom kan je maar beter preventief aan het bewegen slaan. Wachten tot het te laat is en je door het vele  zitten bijvoorbeeld last krijgt van je nek, schouders of rug is immers geen goed idee. Neem je verantwoordelijkheid en je gezondheid in eigen handen. De Studio staat je graag bij met raad en daad!

Fit Online, begeleiding op afstand
Naast de personal training en de groepslessen is er ook het nieuwe online aanbod van De Studio dat voor jou de ideale weg uitstippelt om je doelen te bereiken. Het is  trouwens ook dé manier bij uitstek om op een laagdrempelige manier eens kennis te maken met personal training en coaching. Via de app heb je je coach steeds binnen  handbereik en maandelijks krijg je een update van jouw persoonlijke schema. In een meer advanced versie laat je niets aan het toeval over en wordt er meer diepgang  gegeven aan jouw training met een volledige uitleg over het programma en extra tips & tricks. Kortom, ideaal om aan jezelf te werken met professionele en verantwoorde ondersteuning.

Stress op het werk aanpakken
Heel wat ondernemers stonden de laatste maanden onder een enorme druk. Ze moesten alle zeilen bijzetten om hun bedrijf in goede banen te leiden en steeds het goede  voorbeeld te geven. Dat ging vaak gepaard met meer werk, langere werkdagen en heel wat kopzorgen. De Studio begeleidt ondernemers graag om opnieuw de fysieke kracht  te vinden en stressbestendiger en veerkrachtiger te worden. Tegelijkertijd kunnen ze tijdens deze momenten genieten van een portie onontbeerlijke me-time. Op die manier  wordt een dipje overwinnen een pak makkelijker. Leuk om weten is dat De Studio ook programma’s op maat voor bedrijven en hun medewerkers aanbiedt. Deze programma’s  hebben niet alleen een positieve invloed op de gezondheid maar ook op de bedrijfsbetrokkenheid, productiviteit, werksfeer, …

De Studio
Mechelsesteenweg 115, 2220 Heist-op-den-Berg
T 0497 45 52 17
www.studioheist.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier