Op zoek naar een nieuwe boost

Verdwenen die goede voornemens al wat naar de achtergrond maar begint het met het mooie weer in het vooruitzicht toch weer wat te kriebelen om te beginnen bewegen? Terecht, want niets leuker dan buiten in de gezonde buitenlucht te bewegen met een stralend zonnetje op je gezicht. De coaches van De Studio zetten je tijdens enkele individuele trainingssessies graag op weg en geven je de boost die je misschien miste om opnieuw aan de slag te gaan.

Waarom is het een goed idee om te kiezen voor persoonlijke begeleiding?
Hans:
Zo’n coachingsessies halen je werkpunten naar boven en kunnen je altijd helpen om de nodige drive terug te vinden om nadien op eigen tempo verder te werken. Of stel dat je lange tijd niets gedaan hebt en je je tijdens de groepslessen wat onzeker voelt dan kan het soms ook makkelijker zijn om in eerste instantie te kiezen voor persoonlijke begeleiding. We maken dan een programma op maat dat je op je eigen tempo kan aanvatten en we geven ook heel wat  praktische tips en tricks mee tijdens de trainingen. Die tips kan je ook doordeweeks gebruiken, thuis of op het werk. Na zo’n begeleidingstraject voelen heel wat  mensen zich beter in hun vel en stappen ze moeiteloos in tijdens een wekelijkse groepsles.

Personal training is er dus voor iedereen?
Hans:
Persoonlijke begeleiding is zeker niet alleen weggelegd voor celebrity. Het heeft vooral te maken met het kunnen inpassen van beweging in het drukke  leven van elke dag en tijd te maken voor jezelf. Na een aantal coachingsessies kan je ook zelf verder aan de slag gaan. Ook wanneer je na een  revalidatieperiode terug van start wil gaan kan personal training helpen om op een verantwoorde manier terug aan het trainen te gaan en stilaan weer op te  bouwen naar het niveau van voor je blessure.

Wat mogen we verwachten van een personal trainer?
Hans:
Na een intakegesprek gaan we samen aan de slag op een interactieve manier. We stellen een trainingsprogramma op in functie van het doel dat je  nastreeft en proberen de juiste motivatie bij je los te weken. We geven trainingsschema’s en ook realistische, praktische tips mee om de oefeningen te  verweven in je dagelijks leven. Wat je ook wil bereiken, De Studio beschikt over een multidisciplinair team van bewegingscoaches, vitaliteitstherapeuten,  diëtisten en stress- en burnoutcoaches, zowel mannen als vrouwen. Samen met jou gaan we op zoek naar een kwalitatief resultaat op lange termijn.

"Na mijn knieproblemen ben ik stilaan terug op de been dankzij een programma dat op maat van mijn mogelijkheden werd uitgewerkt. Ik heb zelfs al een kort eerste loopje achter de rug. Ik kijk er nu al naar uit om binnenkort te genieten van het zonnetje tijdens wat langere looptochtjes."

Meer info?
De Studio

Mechelsesteenweg 115
2220 Heist-op-den-Berg
T 0497 45 52 17
info@studioheist.be
www.studioheist.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier