Mensen coachen is puur vakmanschap

Wat verwacht jij van een personal trainer? Is dat iemand die je een reeks oefeningen geeft om vervolgens als een drilsergeant aan de zijlijn te staan om te zien of je de oefeningen wel goed uitvoert? Tijd om je beeld dan wat bij te stellen want personal training bij De Studio gaat er wel heel wat anders aan toe, noem het liever personal coaching.

Personal coaching bij De Studio
Wat aan je conditie doen? Gewicht verliezen? Je beter in je vel voelen? Bij de coaches van De Studio vind je een steun en toeverlaat die je oplossingen aanreikt en samen met jou op zoek  gaat naar wat voor jou werkt en wat niet. Die interactieve manier van werken maakt dat ze je met raad en daad kunnen bijstaan en een trainingsprogramma kunnen creëren in functie van het doel dat je nastreeft. Ze proberen bij jou de juiste motivatie los te weken en streven naar een gedragsverandering die ervoor zorgt dat je langer kan volhouden en uiteindelijk ook je doel kan bereiken. Ideaal is wanneer zo’n trainingsprogramma zich verweeft met je dagelijks leven. Het haalt immers niets uit om een uurtje per week te komen zweten om vervolgens toch je oude,  vertrouwde gewoonten verder te zetten.

Op zoek naar een nieuwe boost
Personal training kan je net die boost geven die je miste om opnieuw aan de slag te gaan. Soms zijn enkele sessies personal training al voldoende om de nodige drive terug te vinden zodat  je nadien op eigen tempo verder kan werken tijdens eens van de groepslessen. Die groepslessen worden gegeven in kleine groepjes zodat je steeds kan rekenen op een kwalitatieve begeleiding met ruimte voor individuele sturing.

Meer vitaliteit in je leven?
In andere gevallen is er meer nodig dan die initiële boost. Bijvoorbeeld bij een teveel aan stress of bij een gebrek aan energie is een diepgaandere begeleiding nodig waarbij je samen met je coach werkt aan levenskwaliteit en vitaliteit. Je voedings- en bewegingsgewoonten, je ademhaling, … kunnen dan onder de loep genomen worden en met concrete tips & tricks kan je dan aan de slag gaan, op zoek naar de oplossingen die voor jou werken en die ook praktisch toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

Zet jezelf centraal en ga samen met een van onze ervaren coaches aan de slag.
Ontdek onze personal coaching gratis tijdens een van onze infosessies.

De Studio
Mechelsesteenweg 115, Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier