Elke dag opnieuw een nieuw begin

De 10 Miles lopen, enkele kilootjes afvallen, als niet-sportieveling toch wat meer bewegen? Vind je het moeilijk om de draad terug op te pikken nu het ’s avonds al wat vroeger donker wordt? De Studio gaat samen met jou naar meer fysieke, mentale en emotionele energie en motiveert je om een nieuwe start te nemen. Want een nieuw begin? Dat kan op elk moment van het jaar!

Maatwerk, geen bandwerk
Kies je voor een persoonlijk begeleidingstraject bij De Studio? Verwacht dan geen kant-en-klare oplossingen, iedereen is immers en uniek en verdient dan ook een aanpak op maat. Door samen met jou op zoek te gaan naar de reden waarom dat afslanken niet van een leien dakje loopt, waarom je je minder fit voelt of waarom je niet goed in je vel zit, komen de specialisten van De Studio tot een oplossing die je op het lijf geschreven is en kan je samen met hen aan de slag gaan. Bij De Studio kom je  trouwens terecht bij een multidisciplinair team van bewegingscoaches, vitaliteitstherapeuten, diëtisten en stressen burn-outcoaches. Samen met jou leggen ze de puzzel  en gaan ze op zoek naar een kwalitatief resultaat op lange termijn.

Met vallen en opstaan
Een personal coach zet zijn expertise in om jou te begeleiden maar kan je het werk natuurlijk niet uit handen nemen. Tijdens de interactieve contactmomenten worden de  opdrachten besproken die je doorheen de week uitvoert en je krijgt ook telkens nieuwe tips mee die je meteen kan toepassen in het dagelijks leven. Op die manier werk je  naar meer fitheid en vitaliteit. “Een persoonlijk begeleidingstraject is geen ‘walk in the park’ maar we hebben al een heel aantal succestrajecten achter de rug bij De  Studio. Soms gaat het al eens wat moeizamer maar ook daar is niets mis mee, zolang je het kan volhouden,” vertelt Hans.

Aangename groepslessen
Naast personal coaching kan je bij De Studio ook groepslessen volgen in beperkte groepjes. Geen massatoerisme maar wel een aangename les met voldoende ruimte  voor individuele sturing. Tot rust komen tijdens een les Yin Yoga, je bewust worden van je lichaamshouding en ademhaling tijdens de Pilates, je lichaam verstevigen  tijdens de Body Conditioning, juist leren lopen in de Fit2Run, je snelheid, lenigheid en kracht op de proef stellen tijdens een van de Boxing Classes of de ultieme Gladiator  Workout, … in het uitgebreide aanbod groepslessen vind je vast een les die je graag zal doen.

Benieuwd naar het aanbod van De Studio?
Je ontdekt meer over personal training, groepslessen en workshops op de website
www.studioheist.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier