De herfst kleurt de mode

Warm terracotta, klassevol kaki, … bij Marjel Boetiek kleurt het najaar in warme herfsttinten. De roestbruine kleur vrolijkt sobere basiskleuren als zwart en bruin meteen op en het kaki, dat ook in de zomercollecties al goed vertegenwoordigd was, blijft op post. Het belooft trouwens een gezellig warm najaar te worden, niet alleen dankzij de warme kleurtinten maar ook   door de faux fur of nepbont die in de kleding verwerkt werd. Verder zijn ook prints niet uit de collecties weg te denken. Naast strepen blijven ook de bloemen- en dierenprints erg populair. Benieuwd? Je kan de najaarstrends ontdekken tijdens de opendeurdagen van 6 tot 14 september en shopt dan met 10% korting.

Marjel Boetiek
Hoogzand 6
2235 Westmeerbeek
T 016 69 87 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier