De herfst kleurt de mode

Warm terracotta, klassevol kaki, … bij Marjel Boetiek kleurt het najaar in warme herfsttinten. De roestbruine kleur vrolijkt sobere basiskleuren als zwart en bruin meteen op en het kaki, dat ook in de zomercollecties al goed vertegenwoordigd was, blijft op post. Het belooft trouwens een gezellig warm najaar te worden, niet alleen dankzij de warme kleurtinten maar ook   door de faux fur of nepbont die in de kleding verwerkt werd. Verder zijn ook prints niet uit de collecties weg te denken. Naast strepen blijven ook de bloemen- en dierenprints erg populair. Benieuwd? Je kan de najaarstrends ontdekken tijdens de opendeurdagen van 6 tot 14 september en shopt dan met 10% korting.

Marjel Boetiek
Hoogzand 6
2235 Westmeerbeek
T 016 69 87 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier