Een nieuwe start voor je haar

Na de zomermaanden kan je haar wel eens nood hebben aan extra hydratatie. Zon, zee en chloorwater laten hun sporen na waardoor je haar er dof en futloos kan uitzien. Om je haar opnieuw een gezonde start te geven, kiest De Hoofdzaak voor de kwalitatieve producten van Kevin Murphy die de kwaliteit van je haar verbeteren en meer volume geven. Op die manier ziet je haardos er van wortel tot punt weer optimaal verzorgd uit.

Kevin MurphyVerwennerij voor je haar
Voor een herstellende verzorging na de zomer heeft Kevin Murphy een herstellende verzorgingslijn ontwikkeld. Net zoals voor zijn andere haarverzorgingsproducten is hij voor de samenstelling op zoek gegaan naar het beste dat de natuur te bieden heeft, gecombineerd met de recentste ontwikkelingen rond huidverzorging. Op die manier krijg je kwalitatieve producten die zowel het haar als de hoofdhuid de verzorging bieden die ze verdienen. Voor deze herstellende lijn werd gekozen voor een krachtige mix van ananas, papaja en  superfoods die eigenschappen bezitten die droog en beschadigd haar kunnen herstellen, verbeteren en versterken

Wil je wat extra me-time?
Dan kan je naast de gewone verzorging en kappersbeurt ook kiezen voor een relaxerende hoofdmassage. Voor een optimaal resultaat kan je de haarverzorgingsproducten die bij De Hoofdzaak gebruikt worden bovendien ook aanschaffen voor thuis.

Mensen doen stralen
De Hoofdzaak begeleidt mensen met haarproblemen op een warme en persoonlijke manier. Of je nu te kampen hebt met dun haar, kale plekken, haaruitval of als je problemen een  gevolg zijn van een medische behandeling, samen met jou gaan ze op zoek naar de meest optimale oplossing. Nathalie voltooide eind vorig jaar een unieke opleiding die haar in staat  stelt je nog beter te begeleiden. Een haarwerk dat past bij je persoonlijkheid en binnen je budget of een haarstukje dat wat meer volume geeft of kale plekjes camoufleert, je krijgt de  nodige zorg steeds op maat.

Chritine HeadwearNieuwe collecties zachte & modieuze bescherming
Wie z’n haar verliest, verliest daarmee niet het gevoel voor mode. Naast bescherming tegen de zon of de koude kunnen kleurrijke mutsjes en sjaals gedragen worden als fashion  statement. De zachte, luchtdoorlatende kwaliteitsstoffen en -materialen die gebruikt worden in de nieuwe najaarscollecties van Christine Headwear en Rosette la Vedette beschermen  en verwennen de hoofdhuid niet alleen optimaal, ze zien er bovendien ook erg stijlvol uit waardoor vrouwen zich comfortabel, modieus en zelfzeker kunnen voelen.

De Hoofdzaak
Kerkstraat 57
2235 Hulshout
dehoofdzaak-haarstilist@telenet.be
www.dehoofdzaakhulshout.be

Kapsalon: 015 22 19 49
Pruikeninstituut: 0496 21 22 32

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier