Fashion Show Berlaar

Een aantal dynamische handelaars uit Berlaar droomde er al langer van om samen een modeshow te organiseren. Dit jaar sloegen ze de handen in elkaar en zal die droom werkelijkheid worden op woensdag 18 september. Dan organiseren ze in Sporthal ’t Stapveld hun allereerste ‘Fashion Show’ waar ze de nieuwe najaarscollecties zullen voorstellen.

Najaarscollecties op de catwalk
Benieuwd wat de komende maanden te bieden hebben op modevlak? Je komt het te weten tijdens de Berlaarse Fashion Show. Maar liefst 21 mannequins showen er hedendaagse mode voor zowel dames en heren van alle leeftijden. Leuk om weten is dat je totaaloutfits te zien krijgt die volledig te verkrijgen zijn bij de deelnemende handelaars, Schoenen Conny, New Trend, Lingerie Christel, Eliènne Boutique, De Zon en Oog & Uur. Kleding, lingerie, schoenen, brillen en juwelen, … het komt allemaal aan bod.

Stijlvolle setting
De modeshow zal doorgaan in een gezellige setting want voor de gelegenheid wordt de sporthal omgetoverd in een heuse feestzaal. Enkele dagen later gaat op dezelfde locatie immers ook het Bal van Burgemeester Walter Horemans door en die samenwerking met de gemeente is een extra troef. Voor het bal wordt de sporthal mooi gedecoreerd met onder andere  aangepaste verlichting en aankleding. Voor de modeshow zal er een volledig witte catwalk voorzien worden waar ruim 400 gegadigden rond kunnen aan tafels. Kortom, alle outfits zullen op een stijlvolle manier geshowd worden zodat je extra veel inspiratie kan opdoen voor je najaarsgarderobe.

Inkomticket wordt waardebon
Op woensdag 18 september kan je vanaf 19u terecht in Sporthal ‘t Stapveld, de modeshow zelf begint om 20u. Bij aankomst krijg je een glaasje cava aangeboden en tijdens de pauze, rond 21u30, word je extra verwend met twee lekkere hapjes. Wil je er graag bij zijn? De tickets aan 15 euro zijn te koop bij alle deelnemende handelaars. Dat inkomticket is bovendien  geld waard want na de modeshow kan je het nog tot 6 oktober als aankoopbon (t.w.v. € 15) gebruiken bij een van de handelaars die hun collecties toonden tijdens de modeshow.

Meer info:
Wanneer?
Woensdag 18 september 2019 (deuren: 19u - modeshow 20u)
Waar? Sporthal 't Stapveld, Pastorijstraat 62, Berlaar
Toegang? € 15 (kaarten verkrijgbaar bij deelnemende handelaars)

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier