Personal coaching, puur vakmanschap

Heb je genoten van een heerlijk ontspannende zomer maar voel je stilaan weer de nood aan wat meer structuur en beweging? Geef er dan samen met De Studio een lap op. In september kom je meer te weten over de manier van werken, kan je de verschillende coaches ontmoeten en de groepslessen ontdekken.

Maatwerk
Werken aan je conditie, een strakker lichaam, snak je naar ontspanning, heb je een haat-liefdeverhouding met eten of nood aan een totale ommekeer in je leven, …? Iedereen is anders, met eigen doelen en eigen werkpunten. Bij De Studio kom je terecht bij een multidisciplinair team van coaches met elk hun eigen expertise, van beweging over vitaliteit en voeding tot stress- en burn-outpreventie. Theorie en jarenlange praktijkervaring gaan er steeds hand in hand. Tijdens de individuele sessies ga je samen met hen aan de slag op maat van jouw mogelijkheden en op jouw tempo. Bij De Studio is het niet belangrijk hoe sterk, snel of goed je wel bent maar zetten ze je op de goede weg zodat je zelf aan de slag kan  gaan.

Individueel of in groep
Wist je dat je bij De Studio individuele training kan combineren met een groepsles of met enkele sessies voedingsadvies? Bij De Studio kan je terecht voor een traject op maat van jouw vooropgestelde doelen. Ideaal is dat je hetgeen je leerde tijdens een individuele coachingsessie meteen in de praktijk kan omzetten, thuis of tijdens een groepsles bijvoorbeeld. Leuk  om weten is dat er ook tijdens de verschillende groepslessen nog ruimte is voor individuele sturing.

Studio Days
Van 9 t/m 21 september kan je kennis maken met onze manier van werken, de verschillende coaches en de groepslessen.Op zaterdag 21 september is er de opendeurdag met kennismakings- en infosessies:

  • 9u30: Pilates
  • 9u45: BBB
  • 10u45: Body Conditioning+ en Kennismaking Pilates
  • 11u30: Infosessie: stress- en burn-out coaching
  • 12u00: Kennismaking Gladiator Workout
  • 13u00: Boxing initiatie (mix Boxing Class & Boksfit)
  • 14u00: Kennismaking Buikdans
  • 16u00: Infosessie: het jojo-effect

Meer info?
De Studio
Mechelsesteenweg 115
2220 Heist-op-den-Berg
T 0497 45 52 17
info@studioheist.be
www.studioheist.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier