Prohairclinic opent nieuwe praktijk

Vroegtijdige kaalheid, haarverlies, een dunner wordende haardos, … het zijn steeds vaker voorkomende problemen die voorkomen op elke leeftijd en zowel bij mannen als bij vrouwen. Meer en meer mensen mogen dan wel de weg naar een oplossing vinden, toch is er ook nog veel onwetendheid. Bij Prohairclinic kan u pal in Heist-centrum terecht voor een antwoord op al uw vragen.

Prohairclinic
Drijvende krachten achter Prohairclinic zijn Heistenaars Bart Verbeeck en Sabine Dillen die al 15 jaar ervaring op zak hebben en mensen van over heel Europa mogen verwelkomen voor een behandeling. Zij gaan ook regelmatig naar (internationale) congressen zodat nieuwe technieken op de voet gevolgd kunnen worden. Recent sloegen ze samen met dokter Nancy Anthone de handen in elkaar om aan de Boudewijnlaan een gloednieuwe praktijk in Heist-centrum met de modernste apparatuur te starten waar u terecht kan voor al uw vragen over huid, lichaam en haar.

Doeltreffende behandelingen
haartransplantatieBij Prohairclinic kan je terecht voor een FUE haartransplantatie, een unieke methode waarbij de eigen haarzakjes verplaatst worden naar het kalende gebied. De structuur  alsook de dikte en de groeirichting van het haar blijven dezelfde wat zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Micro Haar Pigmentatie (MHP)Het is echter zo dat niet iedereen in aanmerking komt voor een  haartransplantatie en dan kan Micro Haar Pigmentatie (MHP), een nietchirurgische behandeling, een oplossing bieden. Bij deze behandeling worden haarstoppels gepigmenteerd om een vollere haardos te creëren. De MHP-behandeling kan na een haartransplantatie aanvullend gebruikt worden om een nog beter resultaat te bekomen maar ook voor andere toepassingen zoals het camoufleren van littekens of om de illusie te wekken van een afgeschoren haardos, ‘the shaven look’, biedt ze een perfecte  oplossing. U kiest in elk geval voor een behandeling zonder risico met een snel eindresultaat en voor een veilige, langdurige oplossing.

Wil u graag meer informatie?
U kan steeds een afspraak maken, telefonisch of online, voor een vrijblijvende consultatie.
Meer info vindt u op www.prohairclinic.com

Meer weten?
Prohairclinic & Cosmedics

Boudewijnlaan 18, Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier