Warme winteravonden in de jacuzzi

Van een spa kan u het hele jaar door genieten maar relaxen in het warme water terwijl u de frisse buitenlucht inademt tijdens een donkere, kille winteravond tilt de wellnessbeleving zonder twijfel nog een niveautje hoger. Uw spieren ontspannen zich, het helpt zelfs verkoudheden te voorkomen en u knapt er helemaal van op. Kortom, bestrijd de wintermoeheid de komende maanden met heerlijke ontspanningsmomenten in uw eigen Hotspring spa en maak van die lange winteravonden iets om naar uit te kijken.

Gewichtloos in het warme water
Een verbeterde nachtrust, spier- en gewrichtspijnen die voelbaar verzacht worden, een betere bloedcirculatie en stress die verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een jacuzzi werkt niet alleen ontspannend maar heeft ook een heilzame werking op uw gezondheid en algemeen welzijn. Niet zo verwonderlijk als u zich bedenkt dat men in de tijd van de Romeinen de kracht van het warme water al ontdekte om optimaal te ontspannen.

Ontspannen met een kalmerende massage
De kracht van het warme water wordt in een Hotspring spa gecombineerd met een kalmerende hydromassage. De waterstralen richten zich daarbij specifiek op die zones waar de dagelijkse stress zich opstapelt zoals de hals, nek, schouders, voeten en rug. Dat maakt van deze jacuzzi’s van topkwaliteit een echt massagebad waarin u zelfs kan kiezen hoe hard of hoe zacht u gemasseerd wil worden.

Ecologisch verantwoord
Op het vlak van milieuvriendelijkheid scoren de hedendaagse jacuzzi’s steeds beter. Zowel in productie als verbruik doet Hotspring er alles aan om die op een zo ecologische manier te laten verlopen. Zo worden de jacuzzi’s rondom geïsoleerd en is ook de cover van die kwaliteit dat een temperatuur van 37°C gewaarborgd kan blijven. Op die manier moet het water niet telkens opnieuw opgewarmd worden en kan u op elk gewenst moment genieten van het warme water.

Oase van rust bij u thuis?
Lijkt een eigen spa u ook ideaal om te ontspannen na een drukke dag? Bij L’air et L’eau vindt u een Hotspring spa voor elk budget en in verschillende groottes (al vanaf 2 tot 3 personen). Filip en Tine zijn er alvast van overtuigd dat de ultieme wellnesservaring bij u thuis begint met een goed gesprek. Zo kunnen ze met u meedenken in functie van de beschikbare ruimte, de verschillende opties, … U kan de wellnessproducten na afspraak ook komen testen in een aparte ruimte.

Meer info: L'air et L'eau

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier