Jouw haar is onze 'Hoofdzaak'

Rijd je vanuit het centrum van Hulshout via de Kerkstraat richting het sportcentrum dan kom je op de linkerkant een opvallend, strak, wit gebouw tegen. De thuisbasis van ‘De Hoofdzaak’ waar vrouwen, mannen en kinderen met de glimlach ontvangen worden in het kapsalon maar waar je, en dat is wel heel speciaal, ook terecht kan in het pruikeninstituut om je in alle discretie een pruik te laten aanmeten. 

Kapsalon
Jouw favoriete kapper innoveert en inspireert! Pieter, Nathalie en hun team ontvangen jou graag in hun salon om jouw haar een verwenbeurt te geven. Een originele kleur, een vlot kapsel op maat waarbij de laatste nieuwe technieken gebruikt worden en je haar dat telkens perfect in model valt. Bij De Hoofdzaak word je in de watten gelegd met een uitstekende service en professioneel haaradvies op maat. 

Voor het ultieme resultaat werkt De Hoofdzaak uitsluitend met haarverzorgingsproducten van topkwaliteit zoals de exclusieve haarverzorgingslijn van Kevin Murphy of de producten van Redken. De producten van Kevin Murphy bijvoorbeeld zitten boordevol natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en sterker maken. Bovendien bevatten ze geen parabenen en sulfaten en zijn de kleuringen ook PPD- en ammoniakvrij. Kortom, er wordt gebruik gemaakt van uitstekende producten om jouw haar in topconditie te houden.

Make-up
Je kan je bij De Hoofdzaak ook mooi laten opmaken. Mooie make-up om naar een feestje te gaan, voor je huwelijk of zomaar tussendoor? Je zal er ongetwijfeld stralend uitzien!

Professioneel pruikeninstituut
Een persoonlijke, warme aanpak en discretie zijn de kernbegrippen van het pruikeninstituut van De Hoofdzaak waarmee deze kapperszaak zich weet te onderscheiden. Via een aparte ingang kan je terecht in de pruikenstudio waar Pieter & Nathalie je bijstaan om een pruik uit te zoeken die past bij je persoonlijkheid. Op die manier blijf je, ook wanneer je door een moeilijke periode gaat, nog steeds jezelf en blijf je er goed uitzien. De jarenlange ervaring die Nathalie opdeed als verpleegkundige weet ze nu perfect aan te wenden om zo goed mogelijk in te spelen op de noden en wensen van klanten.

Er wordt gewerkt met kwalitatieve pruiken van Follea en Sentoo. Zo biedt Follea pruiken die gemaakt worden van echte haren, de pruiken van Sentoo worden gemaakt van synthetisch haar en zijn minder kostelijk. Samen met jou wordt de nodige tijd uitgetrokken om op zoek te gaan naar de juiste stijl en model, afgestemd op jouw budget. Ook voor de verzorging en nabehandeling van je pruik blijft De Hoofdzaak voor je klaarstaan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier