Outlet in Putte

Terwijl bij Lingerie Ria de nieuwe voorjaarscollecties de winkelrekken sieren en je er bovendien geniet van een korting van 30% op de badmode van de voorbije twee jaar (2020 en 2021), vallen er op 13 maart nog meer koopjes te ontdekken.  Op zondag 13 maart is er immers opnieuw een outletverkoop in Klein Boom in Putte. Van 10u tot 17u kan je er gaan snuisteren tussen de strandkleding, nachtmode en veel meer moois uit de collecties van vorige seizoenen die er aan interessante outletprijzen aangeboden worden. Leuk om weten, Lingerie Ria brengt ook heel wat Woody-spulletjes mee naar de hallen en ook acht andere winkels uit Putte tekenen present.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier