AXA Bank en Crelan samen de toekomst tegemoet

Kwalitatieve adviesverlening en bankdiensten via zelfstandige agenten die dicht bij hun klanten staan. AXA Bank en Crelan zijn twee banken die in hun visie en manier van werken nauw bij elkaar aansluiten. In de toekomst slaan zij de handen in elkaar om in een gezamenlijk verhaal die lokaal verankerde dienstverlening verder te versterken en u nog beter te kunnen begeleiden bij uw projecten.

Wat betekent dat voor u als AXA bankklant?
In eerste instantie zal u nog niets merken, de volledige fusie zal pas in de loop van 2024 plaatsvinden. In de komende 2 jaar worden de nodige voorbereidingen getroffen en pas nadien zullen alle bankactiviteiten onder het Crelan-logo voortgezet worden en wordt u automatisch klant van de nieuwe, coöperatieve, Belgische fusiebank. U kan voor advies nog steeds terecht bij uw vertrouwde AXA Bankagentschap. Ook uw bankzaken kan u gewoon verder blijven doen zoals u dat gewoon bent, met uw kaarten, rekeningen en de digitale kanalen van AXA Bank. Tegelijkertijd blijven wij ons inzetten om u de klantenservice te bieden die u van ons gewoon bent en we houden u uiteraard op de hoogte indien er zich wijzigingen voordoen die u aanbelangen.

Wees alert voor phishing
Phishers zijn constant actief en maken graag gebruik van actuele situaties om u om de tuin te leiden. Het nieuws van deze toekomstige fusie is nu ook actueel en daar wordt gretig misbruik van gemaakt. Wees dan ook extra alert voor vervalste berichten en voor fraudeurs. Deel nooit uw wachtwoorden, pin- of transactiecodes en leen nooit uw rekeningnummer of kaarten uit. Als bank zullen wij nooit om persoonlijke codes vragen via eender welke weg. Twijfelt u over de echtheid van een mail, telefoonoproep, sms, brief of bericht via de sociale media afkomstig van uw bank? Ga er dan zeker niet op in en neem contact op met uw kantoor.

Zakenkantoor Gorris

Zakenkantoor Gorris, uw vertrouwde bank- en kredietagent
Op zoek naar een stabiele en betrouwbare bank dicht bij huis waar een vertrouwd gezicht u begeleidt doorheen uw financiën? Het team van Zakenkantoor Gorris staat steeds voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en bezorgdheden. Samen met u maken ze uw droom waar door u te begeleiden naar het interessantste krediet, plannen ze een zorgeloze toekomst door al mee na te denken over uw pensioen en kan u steeds rekenen op professioneel beleggingsadvies op maat van uw mogelijkheden. Ook bij zelfstandigen zorgen ze voor een evenwicht in uw financiën, zowel in de opstartfase als in een latere groeifase.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie bij een van onze experts.

Zakenkantoor Gorris bvba
Boudewijnlaan 41C
Heist-op-den-Berg
015 24 80 44
agency.12429@axa-bank.be
www.zakenkantoorgorris.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier