Stralend de lente in

Hoera, we mogen weer buiten en dat doe je ongetwijfeld graag in stijl! Je goed voelen begint met je mooi voelen en goed in je vel zitten. Bij De Hoofdzaak nemen ze graag je haar onder handen en toveren ze het tijdens een heerlijke verwenbeurt om in een lentefris kapsel waarmee je graag gezien zal worden. Een nieuw kleurtje of een frisse snit, de lente zal harder kriebelen dan ooit tevoren ...

Feestkapsels communiefeestFeestkapsels die je doen stralen
Communie- en lentefeesten mogen weer doorgaan dit voorjaar en dan wil iedereen er piekfijn uitzien. Naast een mooie outfit maakt een kappersbeurt met als resultaat een echt prinsessenkapsel of een stoer kopje de dag nog specialer. Voor deze kapsels kan je vooraf al eens langskomen om een en ander uit te proberen. Een leuke tip voor de mama’s zijn de onweerstaanbare outfits die je vindt bij de Fashion zaak. Ontdek een mooi feestkleedje, zwierig rokje of tof topje in de webshop op www.defashionzaak.com of snuister eens door de kleding in de fashion room die grenst aan het kapsalon en straal samen met zoon- of dochterlief op de grote dag.

Iedereen moet kunnen stralen
De Hoofdzaak biedt naast professioneel advies ook een warme en persoonlijke begeleiding wanneer je te maken hebt met haarproblemen zoals dun haar, kale plekken, ... of wanneer je door ziekte te maken krijgt met haaruitval. Nathalie volgde een unieke opleiding die haar in staat stelt je nog beter te begeleiden met de nodige zorg op maat. Zo wordt er steeds gezocht naar goede oplossingen, het ideale haarwerk dat past bij je persoonlijkheid en binnen je budget of haarstukjes die je haar wat meer volume geven of kale plekjes camoufleren.

Zachte en modieuze beschermingZachte en modieuze bescherming
De zachte, luchtdoorlatende kwaliteitsstoffen en -materialen die gebruikt worden in de collecties van Christine Headwear en Rosette la Vedette beschermen en verwennen de hoofdhuid niet alleen optimaal, ze zien er bovendien ook erg stijlvol uit waardoor vrouwen zich comfortabel, modieus en zelfzeker kunnen voelen. Wie z’n haar verliest, verliest daarmee immers niet het gevoel voor mode. Naast bescherming tegen de zon of de koude kunnen deze kleurrijke mutsjes en sjaals gedragen worden als fashion statement.

De Hoofdzaak
Kerkstraat 57
2235 Hulshout
www.dehoofdzaakhulshout.be

Kapsalon
015 22 19 49

Pruikeninstituut
0496 21 22 32

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier