Sportief of niet echt? Samen naar meer beweging

Zorgen de eerste zonnestralen ervoor dat het stilaan weer begint te kriebelen om te beginnen bewegen of weet je ergens wel dat je moet bewegen maar komt het er gewoon nooit van? De coaches van De Studio zetten je graag op weg en geven je de boost en de motivatie die je misschien miste om opnieuw aan de slag te gaan.

Bewegen op maat
Ben je sportief of is dat niet meteen een woord dat met jou geassocieerd kan worden? Geen nood, bij De Studio is het niet belangrijk hoe sterk, snel of goed je wel bent. Iedereen is atleet op zijn of haar manier, ongeacht leeftijd, gewicht of sportieve mogelijkheden. Je gaat aan de slag op maat van wat je kan en op jouw tempo. Een betere conditie, een strakker lichaam, ... welk doel je ook hebt, de sterkte van De Studio is dat ze echt iedereen op het juiste pad kunnen zetten, ook wanneer je denkt dat bewegen niets voor jou is of als lichamelijke klachten je tegenhouden.

Personal training
Persoonlijke begeleiding is zeker niet alleen weggelegd voor celebrities. Het heeft vooral te maken met het inpassen van beweging in je leven en tijd te maken voor jezelf. Zo’n individuele coachingsessies kunnen je op weg helpen zodat je nadien weer zelf aan de slag kan gaan maar ze kunnen ook interessant zijn als je bijvoorbeeld na een revalidatieperiode op een verantwoorde manier terug wil beginnen trainen.

persoonlijke gegeleidingIndividueel of in groep
Is persoonlijke begeleiding echt je ding of heb je graag mensen om je heen terwijl je traint? Het kan allemaal. Bij De Studio kan je immers ook leuke groepslessen volgen. Of je nu je lichaam wil verstevigen met BBB-oefeningen, verschillende spiergroepen wil trainen tijdens een sessie Body Conditioning of je kracht op de proef wil stellen tijdens een ultieme Gladiator Workout, er is voor elk wat wils. Of misschien kan een groepsles Boksfit je wel bekoren met een gezonde mix van conditietraining, spierversteviging en boksen. Leuk om weten is dat je personal training ook kan combineren met groepslessen, zo geniet je van het beste van twee werelden.

 

Benieuwd naar het aanbod vanDe Studio?

Check onze website voor meer info!

www.studioheist.be

Vraag naar jouw GRATIS intakegesprek bij een van de coaches

 

De Studio
Mechelsesteenweg 115
2220 Heist-op-den-Berg
T 0497 45 52 17
info@studioheist.be
www.studioheist.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier