Een verleidelijk najaar

Vrouwelijkheid en elegantie ... Bij Lingerie Ria vind je stijlvolle lingerie, ongeacht welke pasvorm je nodig hebt. Ook voor grotere cupmaten en diepere cups vind je hier een mooi vast aanbod  van bijvoorbeeld PrimaDonna in klassevol zwart en rood. Nog op zoek naar leuke cadeautjes? Dan is de nachtmode en ondergoed in kerstthema misschien wel een leuk idee voor onder de kerstboom. Verder vind je hier ook gezellige pyjama’s en homewear, stijlvol herenondergoed, een schattig slaapkleedje, een warme kamerjas of een verrassende cadeaubon. En voor wie  graag al even vooruitblikt naar volgend voorjaar? Je mag je verwachten aan veel kleur in pasteltinten. Lichtblauw, lichtgeel of zacht lavendel, een kleur die heel mooi contrasteert met je huid.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier