Me-time, tijd om te relaxen

Genieten van een heerlijk verwenmoment na een jaar als dit, dat heeft iedereen verdiend! Bij De Hoofdzaak kan je even genieten van wat me-time en zorgeloos ontspannen terwijl het professionele team jou onder handen neemt en je haar een frisse snit, feestelijke brushing of styling of een knap nieuw kleurtje geeft. Bij de Fashion Zaak kan je jezelf dan weer verwennen met een mooie, nieuwe outfit.

Verzorging op maat
Een uitstekende service, professioneel haaradvies en de kwalitatieve haarverzorgingsproducten van KEVIN.MURPHY zorgen voor een haardos in topconditie. In al deze shampoos, conditioners en stylingproducten vind je steeds het beste dat de natuur te bieden heeft. Ze zitten boordevol met ingrediënten die de unieke eigenschappen bezitten het haar te voeden, sterker te maken en extra te beschermen of te herstellen. Een natuurlijke verzorging die de kwaliteit van je haar verbetert en zelfs meer volume kan geven. Afhankelijk van de noden van je  haar worden de juiste haarproducten uitgekozen. Naast een gewone verzorging en kappersbeurt kan je ook kiezen voor een relaxerende hoofdmassage. Deze zorgt niet alleen voor extra  ontspanning, het is ook nog eens extra gezond voor je hoofdhuid.

Dameskleding voor alle leeftijdenDameskleding voor alle leeftijden
Stijl is meer dan alleen een trend, belangrijker is dat je je ook goed moet voelen in de kleding die je draagt. Bij De Fashionzaak vind je alledaagse kleding waar iedereen zich in kan vinden,  welk figuur je ook hebt. Zwierige rokjes en jurkjes, stoere boyfriend jeans, kleurige blazers, ... op de website vind je wekelijks nieuwe trendy kleding en bijpassende accessoires van goede  kwaliteit aan leuke prijzen. Af en toe een kijkje nemen of er nog wat nieuws is of de sociale media in het oog houden loont dus zeker de moeite.

Leuke eindejaarscadeautjes
Met een cadeautje van De Hoofdzaak of De Fashionzaak geef je pure verwennerij met een lintje errond. Kwalitatieve verzorgingsproducten, een verwenbon, een leuk kledingstuk of  accessoire? Spring gerust eens binnen voor je cadeau.

Warme en zorgzame begeleiding

Warme en zorgzame begeleiding
De Hoofdzaak biedt je naast professioneel advies ook een warme en persoonlijke begeleiding  wanneer je te maken hebt met haarproblemen zoals dun haar, kale plekken, ... of wanneer je  door ziekte te maken krijgt met haaruitval. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar of wil je wat meer informatie over een haarwerk? Bij De Hoofdzaak kan je terecht voor kwalitatieve pruiken en  oplossingen op maat. Ze specialiseerden zich in het zoeken naar het ideale haarwerk dat past bij je persoonlijkheid en binnen je budget of naar haarstukjes die je haar wat meer volume  geven of kale plekjes camoufleren.

De Hoofdzaak
Kerkstraat 57
2235 Hulshout
www.dehoofdzaakhulshout.be

De Fashion Zaak
www.defashionzaak.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Speciale promoties Check het hier