Nieuws uit de regio

22-10-2018 - Keerbergen

Internationaal topturnen in Keerbergen

Wie van spectaculaire toestelturnsters niet alleen op televisie wil genieten, maar ook live aan het werk wil zien, moet op 9 en 10 november naar de sporthal aan Putsebaan 103 in Keerbergen.

Turnclub Gympies organiseert daar een Gymnovacup, een internationale wedstrijd met meer dan 100 vrouwelijke gymnasten uit 12  verschillende landen voor de wedstrijd Artistiek Gymnastiek Dames, de Olympische discipline waarbij aan de 4 toestellen wordt geturnd: mat, sprong, balk en brug met ongelijke leggers. De Gympies rekenen er onder meer op dat de Britse nummer 1, Georgia-Mae Fenton, na haar deelname aan het WK in Doha (Qatar), ook naar Keerbergen afzakt. “Onze Gymnovacup geniet stilaan Europese faam als een platform voor jong turntalent met internationaal toekomstpotentieel. Herhaaldelijk merken we bij de deelnemers aan de Europese en de wereldkampioenschappen gymnasten op die in de beginjaren van hun carrière aan de Gymnovacup deelnamen. Zo mochten we enkele jaren terug Melania Dos Santos verwelkomen. Zij is vandaag de nummer 1 in Frankrijk en een favoriete op de Europese kampioenschappen, wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen,” aldus voorzitster Ilse De Smedt.

Vrijdag 9 november treden vanaf 19 u de juniors (vanaf 15 jaar) aan, vanaf 20 u de seniors. Zaterdagvoormiddag is voorbehouden aan de jeugd en vanaf 15.30 u is er de apotheose met de twee beste youngsters en de 6 beste seniors uit het tornooi tegen elkaar in een rechtstreeks duel aan elk toestel. De wedstrijden worden ook live gestreamd op het internet via www.gymnovacup.eu

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier