Nieuws uit de regio

12-01-2017 - Keerbergen

5e editie Nieuw op't plein

Ondertussen is het al de 5e editie van "Nieuw op't plein". Zondag 15 januari 2017 ben je van harte welkom op het gemeenteplein vanaf 11u voor de ondertussen welbekende nieuwjaarsmarkt.

Verschillende Keerbergse verenigingen baten er kraampjes uit met een grote verscheidenheid aan lekkernijen en dit alles aan democratische prijzen. Ondertussen kan je genieten van optreden van Secret Faith (13u en 14u15) en kunnen de kinderen zich laten verrassen door de ongelooflijke figuren die de ballonnenclown weer uit zijn mouw zal schudden.

Tussen 11u en 13u krijgt iedere bezoeker 2 gratis bonnetjes.

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier