Nieuws uit de regio

16-05-2023 - Hallaar

Averegtenjogging op de Molenzonen

Vrijdag 19 mei is er op de terreinen van K.F.C.Molenzonen in de Spekstraat te Hallaar opnieuw de Averegtenjogging, een organisatie van de Berglopers. De drukst bezette loopwedstrijd uit de regio heeft ook een van de mooiste parcours door de nabijheid van het Averegtenbos. Naast de kinderwedstrijden en de G-loop, die doorgaan op het voetbalterrein, kunnen sportievelingen kiezen uit afstanden van 5 of 10 km waarvan slechts 20 % op beton of asfalt.

Prima organisatie

De Berglopers kunnen, zoals elk jaar, rekenen op een omvangrijke ploeg om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen.  Het gebruik van de voetbalterreinen maakt dat er warme douches en kleedkamers beschikbaar zijn, dat er een gratis bewaking is voor sporttassen en vooral dat er een gezellige cafetaria is voor het terug aanvullen van het vocht dat onderweg verloren is.

Iedereen prijs

Het programma start met de kinderlopen op het voetbalterrein:
19u00: 100 m - 3 tot 6 jarigen (2020 - 2017)
19u05: 400 m - 7 tot 9 jarigen (2016 - 2014)
19u15: 800 m - 10 tot 12 jarigen (2013 – 2011)
19u25: 400 m G-atleten
Het grote werk begint om 19.45 u met de start van de 5 km  en 10 minuten later de start van de 10 km  (ook slechts één ronde, maar op een meer uitgebreid parcours.
Zoals elk jaar is er nu ook wee een interessante naturaprijs voorzien voor elke deelnemer en nog een extraatje voor de nummers één, twee en drie van de 5 en 10 km. De voorinschrijvingen zijn afgesloten, maar vanaf 18 u kan je je nog ter plaatse aanmelden met 2 euro voor de jeugd en 6 euro voor de 5 en 10 km.

www.berglopers.be/averegtenjogging

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier