Nieuws uit de regio

17-11-2022 - Heist-op-den-Berg

Mechelsesteenweg terug éénrichtingsverkeer

De werken aan de ovonde Fabiola (kruispunt N10 – N15) gaan weer een nieuwe fase in. De voorbereidende werken aan de nutsvoorzieningen  langs de Aarschotbaan en de Liersesteenweg (N10) tussen het kruispunt met de Houwstraat en de rotonde Fabiola zijn bijna klaar. Tot en met vrijdag 18 november geldt nog de huidige verkeerssituatie op de N10. Vanaf maandag 21 november komt opnieuw de N15 aan de beurt  en zal er een éénrichitngsverkeer gelden, zowel vanuit het centrum van Heist als vanuit Putte. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal deze fase duren tot 9 december.

Omleidingen

  De regeling vanaf volgende week is dezelfde als die in april ook in voege was: Aan de kant van Putte start het eenrichtingsverkeer richting de rotonde ter hoogte van de Kastanjedreef.  Verkeer richting Putte rijdt om via Berlaar-Heikant en de Houwstraat. Aan de kant van Heist-op-den-Berg centrum begint het eenrichtingsverkeer ter hoogte van de Kleistraat richting rotonde. De Kleistraat zal touwens doodlopen op de N15. Verkeer vanuit Putte richting Heist-op-den-Berg centrum rijdt om via de Lostraat. Om sluipverkeer tegen te gaan zal ook de Kleine Kegelstraat en de Lerrekensstraat (kant Heist-op-den-Berg centrum) doodlopen op de N10. Ook De Lijn stemt haar dienstregeling af op de werken. Check voor meer info de affiches aan de bushaltes of plan je reis via de website van De Lijn.

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier