Nieuws uit de regio

06-11-2022 - Heist-op-den-Berg

Milieuvriendelijke vereniging gezocht

Op zondag 8 januari 2023 organiseert de gemeente Heist-op-den-Berg opnieuw een nieuwjaarsdrink voor de Heistenaren op het Cultuurplein. De gemeente trakteert zijn inwoners tijdens dit evenement met gratis drank (bier, frisdrank, fruitsap, wijn) en op vuurwerk (zonder knallen). Voor een snack of ‘speciaal’ drankje is men nog op zoek naar enkele verenigingen die graag een centje willen bij verdienen voor hun clubkas. Daar zijn echter nogal wat voorwaarden aan verbonden, want de verkoop moet strikt milieuvriendelijke gebeuren.

Milieuvriendelijk

De technische dienst van de gemeente voorziet op de nieuwjaarsreceptie een tent, tafels, (koud) water en elektriciteit voor 4 verenigingen die interesse hebben om een eetstand uit te baten. De betrokken verenigingen worden wel enkele restricties opgelegd betreffende milieu en veiligheid. Friteuses en barbecues met houtskool worden niet toegelaten omwille van de brandveiligheid. Vanaf 1 januari 2020 mag er op een gemeentelijk evenement geen wegwerpmateriaal meer gebruikt worden voor het serveren van eten of drinken. Dit wil zeggen dat het volledig herbruikbaar (afwasbaar) moet zijn. Geen kartonnen/wegwerp plastieken bestek, borden of bekers. Een servet mag nog wel. En ook ter plaatse afwassen is niet toegestaan omwille van de hygiëne. Dat betekent dat je wel voldoende materiaal moet hebben om de verwachtte Heistenaren te bedienen.

Indien je vragen hebt kan je contact opnemen met de dienst toerisme via christel.vanwoensel@heist-op-den-berg.be  Verenigingen die interesse hebben, kunnen een voorstel indienen via toerisme@heist-op-den-Berg.be

 

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier