Nieuws uit de regio

03-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Proficiat aan de fietsers!

Vrijdag 3 juni was het Wereld fietsdag. In gans de wereld werden de velorijders in het zonnetje gezet en ook in Heist-op-den-Berg. De mensen van de Fietsersbond en de Duurzame Heistenaars hadden de handen in elkaar geslagen om mensen die met de fiets naar het werk reden in het Heistse industriepark te belonen met een attentie. Ook het bedrijf Baltimore Aircoil hield aan haar jaarlijkse traditie om fietsende werknemers een extraatje te bezorgen.

In het industriepark, vlak bij één van de grootste werkgevers stonden de Duurzame Heistenaars vanaf half zes in de ochtend de eerste fietsers van de vroege shift al op te wachten met een snoepje en felicitaties voor hun duurzame mobiliteit. Opvallend was dat er naast de fietsers, ook een aantal steppers hun opwachting maakten.  Honderd meter verder was de personeelsdienst van Baltimore ook extra vroeg uit de veren om fietsers een appel en een appelsapje aan te bieden.

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier