Nieuws uit de regio

18-01-2022 - Heist - Zonderschot

Corona schakelt ZonderTV uit

Na een jaar zonder toneel zaten de Zonderschotse Toneelvrienden weer te popelen om opnieuw aan de slag te gaan met de voorbereidingen van onze nieuwe voorstellingen. In het voorjaar van 2021 zag alles er veelbelovend uit. De vaccinaties draaiden op volle toeren en het einde van het coronatijdperk leek in zicht. Spelers zaten al lang vol ongeduld te wachten en hadden zich massaal aangeboden om weer op de planken te mogen staan. Onze leesgroep kwam al snel met een geschikt toneelstuk en het hele draaiboek werd weer uitgerold. Sponsors werden gevraagd en de flyers en affiches werden gedrukt. De decorploeg ging aan de slag en de repetities gingen van start. Helaas ... De vierde golf kwam stilaan op gang. Ondanks de moeilijke periode met enkele quarantaines en zelfs een tijdelijke stopzetting van de repetities bleven we erin geloven. Onze vele toeschouwers hadden recht op een langverwacht avondje toneel. De reservaties gingen vlot van start. Net op het moment dat we het decor gingen opbouwen in zaal Withof van Zonderschot om de repetities daar verder te zetten en onze productie volledig klaar te stomen kwam de lockdown voor de cultuursector. Na een crisisvergadering zagen we ons genoodzaakt om onze voorstellingen van "ELKE SECONDE TELT" te annuleren. De Zonderschotse Toneelvrienden geloven er zeker in dat we iedereen volgend jaar weer kunnen ontmoeten. De geleverde inspanningen van al onze leden zullen zeker nog zijn vruchten afwerpen. Hopelijk komt er snel een einde aan deze pandemie en kan het rijk der vrijheid nu stillaan echt beginnen. ZonderTV zal er in ieder geval klaar voor zijn eind januari 2023.

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Speciale promoties Check het hier