Nieuws uit de regio

09-01-2022 - Schriek

Veel Schriekse Driekoningen

In Schriek gingen op zondag 9 januari de lokale 3-koningen op stap om de ondertussen welbekende jaarkalender van de Schriekse verenigingen te verdelen. Als de feestdorp bij uitstek is deze kalender een handig instrument om op de hoogte te blijven van alle activiteiten in de Heistse deelgemeente. In sommige straten worden de volgende dagen nog kalenders bezorgd zodat iedere inwoner van Schriek een kalender kan ophangen.

In de kalender staan alle activiteiten van de Schriekse verenigingen vermeld, de contactgegevens van iedere vereniging. De kalender, een initiatief van het parochiaal Uylecomité,  is dit jaar geïllustreerd met foto’s van Schriekse landschappen.

Wie niet (meer) in Schriek woont maar wil toch graag een kalender geef je een seintje op Uylefeesten.Schriek@gmail.com  . Je kan ook nog een kalender bekomen bij de volgende Schriekse handelaars : ’t Seizoen, Optiek Karl Van den Wijngaert, Kapsalon Modern, Apotheek Vermeylen.

De mensen van het uylecomité wensen iedereen een Uyle-goed 2022 en hopen dat Schriek op 4, 5 en 6 juni 2022 opnieuw kan samenkomen om een schitterende editie te beleven van de Uylefeesten, nadat het reeds 2 maal een lightversie was. Het programma wordt momenteel afgewerkt en vastgelegd. Het belooft een top-editie te worden. 

Het Uylecomité bedankt de vele vrijwilligers (met een speciale vermelding voor de KLJ) om de kalenders rond te brengen. Ook een dikke merci aan de Schriekenaren die thuis waren en reeds een vrije gift deden. De mensen die niet thuis waren vinden hun kalender in hun brievenbus en kunnen alsnog via de QR-code of het rekeningnummer een vrije git doen. Met deze opbrengst kan het Uylecomité de kosten van het drukwerk van de kalenders compenseren.  Alle opbrengsten van het Uylecomité zijn ten voordele van de restauratie en uitbreiding van de Schriekse Parochiezaal.

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier