Nieuws uit de regio

03-01-2022 - Putte

Puttenaars zwemmen met korting

Inwoners van de gemeente Putte kunnen vanaf 3 januari 2022 van hetzelfde gunsttarief genieten in het zwembad als die van Heist-op-den-Berg. Het gaat zowel om individuele zwembeurten, 10 beurtenkaarten als abonnementen. Op de laatste gemeenteraad werd de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Putte en het zwembad van Sportoase De Lo (Heist-op-den-Berg) goedgekeurd.

Schepen van Sport Jeroen De Cuyper: “In het kader van de samenwerkingsovereenkomst wordt het verschil tussen het normale tarief en het verlaagd tarief maandelijks gefactureerd aan de gemeente. De samenwerking wordt afgesloten voor de periode van 12 maanden, en gaat in vanaf 3 januari 2022.”

Voor een gewone zwembeurt betekent dat volwassenen een korting van €1 ontvangen wanneer ze naar het zwembad trekken. Voor kinderen tot 12 jaar zal deze korting €0,50 bedragen.

De huidige tarieven kunnen gevonden worden op de website van Sportoase De Lo (https://www.sportoase.be/images/2021/09/tarieven_2021/Tarieven_Sportoase_De_Lo.PNG ) . Tariefwijzigingen kunnen jaarlijks plaatsvinden. Deze zijn tariefwijzigingen zijn steeds onmiddellijk van toepassing voor alle bezoekers.

 

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Speciale promoties Check het hier