Nieuws uit de regio

22-11-2021 - Heist-op-den-Berg

Maandagmarkt op Iedereen Beroemd

Op de Heistse maandagmarkt stond op 22 november een klein tafeltje met een antieke rode telefoon te bellen met daarnaast een uitnodigend stoeltje. De rinkelende telefoon werd al snel opgenomen door een bezoeker van de markt. Wie het gesprek mee wil volgen, kan na Het Journaal op Eén van 22 november kijken naar Iedereen Beroemd, waar de onbekende Heistenaar zijn mening geeft over een actueel onderwerp.

Ondanks alle coronamaatregelen worrdt de Heistse maandagmarkt in de Bergstraat nog vrij druk bezocht. Het zonnige weer zal daar ongetwijfeld toe bij gedragen hebben, mede het feit dat de dag er voor op de zondagmarkt veel kramers niet waren opgedaagd door de regenbui ’s morgens. Daarom dat de makers van Iedereen Beroemd de Heistse markt hadden uitgekozen om het wekelijkse item met de rode telefoon te maken.  Cameraman, geluidstechnicus en regisseuse stonden verstopt achter het bloemenkraam van de familie Van Eccelpoel voor het Cultuurplein en maakten van daaruit beelden en werd het gesprek gevoerd.

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier