Nieuws uit de regio

19-11-2021 - Putte

Een Gouden Doos voor nieuwe Puttenaren

Het Putse gemeentebestuur en de Putse handelaars hebben de handen in elkaar gestoken voor het lanceren van de Gouden Doos. Die doos is bedoeld voor elke nieuwe inwoner van de gemeente. In de doos zitten verschillende korting- en cadeaubons van diverse Putse handelaars.

Bij de inschrijving in het Putse bevolkingsregister krijgen nieuwe Putse inwoners een bon om de gouden doos af te halen. Een prima manier om kennis te maken met de verschillende handelaars in zijn/haar nieuwe gemeente. Sommige handelszaken bieden een korting tot 10 %, andere een waardebon van 50 euro of een leuk cadeau bij hun eerste bezoek. Daarnaast zit er ook nog een leuke, milieuvriendelijke shoppingtas in de gouden doos. Op dit moment hebben al meer dan 20 handelaars zich aangemeld om nieuwe inwoners een presentje te bieden. Nadia van de Putse Middenstandsvereniging hoopt dat er nog meer handelaars zich op die manier willen presenteren aan de nieuwe inwoners in hun gemeente.

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier