Nieuws uit de regio

19-11-2021 - Putte

Een Gouden Doos voor nieuwe Puttenaren

Het Putse gemeentebestuur en de Putse handelaars hebben de handen in elkaar gestoken voor het lanceren van de Gouden Doos. Die doos is bedoeld voor elke nieuwe inwoner van de gemeente. In de doos zitten verschillende korting- en cadeaubons van diverse Putse handelaars.

Bij de inschrijving in het Putse bevolkingsregister krijgen nieuwe Putse inwoners een bon om de gouden doos af te halen. Een prima manier om kennis te maken met de verschillende handelaars in zijn/haar nieuwe gemeente. Sommige handelszaken bieden een korting tot 10 %, andere een waardebon van 50 euro of een leuk cadeau bij hun eerste bezoek. Daarnaast zit er ook nog een leuke, milieuvriendelijke shoppingtas in de gouden doos. Op dit moment hebben al meer dan 20 handelaars zich aangemeld om nieuwe inwoners een presentje te bieden. Nadia van de Putse Middenstandsvereniging hoopt dat er nog meer handelaars zich op die manier willen presenteren aan de nieuwe inwoners in hun gemeente.

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier