Nieuws uit de regio

05-11-2021 - Booischot - Pijpelheide

'Een Warm Nest'

Je leest deze dagen steeds meer over een ‘parentale burn-out’. Els Heremans – afkomstig uit Pijpelheide - maakte het persoonlijk mee. Maar ze vond een oplossing én schreef er een boek over. In ‘Een Warm Nest’ lees je het levensverhaal van Els. Als werkende mama balans vinden tussen werk, huishouden, kinderen en vrije tijd, hoe doe je dat? Een warm nest maken voor je gezin… zonder dat je jezelf leeg en uitgeput voelt aan het einde van je dag… hoe pak je dat aan?

Elk pasgeboren wezentje heeft recht op een warm nest.  Een nest waarin het kan opgroeien tot een mooie zelfstandige volwassene  met geloof en vertrouwen in zijn eigen talenten en dromen om zo met heel veel goesting in het leven te staan.

Els Hderemans is mama van twee zonen en  gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde en is verpleegkundige op neonatologie, ", (ex)perfectionist en hoog sensitief. Enkele jaren geleden is ze tegen een parentale burn-out aangelopen.  Maar.....ze is terug recht gekrabbeld en heeft waardevolle inzichten gekregen, levenslessen, die ze graag wil  delen.

Tijdens en na haar parentale burn-out schreef Els veel: “Ik schreef en ging in therapie. Ik kreeg inzichten en ontdekte hoe ik opnieuw kon genieten van het prachtige leven dat mij gegeven is”.

In haar boek vertelt ze welke drie strategieën, gebaseerd op een minimalistische levensvisie,  haar dagelijkse leven veel aangenamer hebben gemaakt. Minimaliseren is vooral bekend in de vorm van ontspullen. Maar er is veel meer. Je kan ook mentaal minimaliseren door te ont-moeten – in de zin van ‘minder te moeten’ en op die manier rust in je hoofd krijgen. Tot slot kan je je ook veel beter in je lijf voelen door te ontspannen.Rond die drie magische woorden is het boek ‘Een Warm Nest’ opgebouwd.

Meer weten over het boek? Kijk op www.eenwarmnest.be .

 

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier