Nieuws uit de regio

29-09-2021 - Heist-op-den-Berg

Heist Got Talent

Op vrijdag 1 oktober is in het VTM-programma Belgium’s Got Talent de Heistse pianiste  Tylaine Van den Broeck te gast met haar ‘zeemeerminnen’. Tylaine wil nog niet te veel kwijt van het optreden, want het moet een verrassing blijven, maar roept haar fans alvast op om vrijdag voor haar te stemmen via https://www.vtm.be/belgiums-got-talent/stem/

Naast fashiondesigner met een eigen label ‘Maison Tylaine’ is Van den Broeck ook een gevierde pianiste die al met grote sterren heeft samen gewerkt en veelal haar eigen muziek componeert. In 2018 bracht ze haar soloalbum ‘Tra Cielo E Terra’ uit. Op 15 oktober gaat haar nieuwste album Magic Mermaid in première in CC Zwaneberg.  Het muzikale sprookje is echter al verder uit gedeind met levensechte zeemeerminnen die vrijdag 3 oktober ook op VTM zullen te zien zijn. Tylaine rekent op de steun van vele Heistenaars en anderen. Wat echter ook de uitslag zal zijn, de ondernemende dame heeft alvast nog grote plannen met de zeemeerminnen.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier