Nieuws uit de regio

19-06-2021 - Heist-op-den-Berg

Alexandra met de fiets naar de winkel

Alexandra Van den Bosch uit Schriek won een fiets als hoofdprijs van de Heistse actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’. Heel de maand mei konden fietsende winkelklanten stempels verzamelen om mee te doen met deze actie, die zowel het fietsen als het lokaal kopen promootte.

Op 18 juni werd de fiets – geschonken door het Fietsenatelier van De Kringwinkel – aan Alexandra overhandigd door schepen Sarah Wouters. Zij feliciteerde Alexandra niet alleen met de prijs, maar ook omdat ze zo veel mogelijk verplaatsingen voor werk, winkelen of vrije tijd, met haar fiets doet. Schepen Wouters bedankte ook Elina, Sarah en Pieter, drie leerlingen van het H. Hartcollege die dit duurzaam project uitkozen om er hun eindwerk over te maken – en dat in samenwerking met de burgerorganisatie ‘Duurzame Heistenaars’.

Eind juni worden ook nog tientallen waardebonnen van deelnemende winkeliers uitgeloot. Deze zullen per post rechtstreeks aan de winnaars toegestuurd worden.

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier