Nieuws uit de regio

12-05-2021 - Putte

+65 en nog geen prik gehad?

In het Gemeenschapscentrum Klein Boom van eerstelijnszone Bonstato  werd zopas de 25.000ste  inenting gedaan tegen covid-19 gedaan. 40% van de inwoners van Bonheiden, Putte en Heist-op-den-Berg heeft dus zijn eerste prik gekregen. Het merendeel van de 65-plussers is inmiddels uitgenodigd en heeft een eerste dosis vaccin gekregen. Maar misschien is er toch nog iemand die geen uitnodiging heeft gekregen.

Ben je ouder dan 65 jaar (je bent met andere woorden geboren vóór 1956) en heb je nog geen uitnodiging gekregen? Stuur dan een mailtje naar het vaccinatiecentrum (contact@vaccinatiecentrumkleinboom.be). Zij bekijken wat ze voor je kunnen betekenen en overleggen met de overheid waar het is misgelopen.

Zo kan je hopelijk spoedig de prik krijgen waarmee je niet alleen jezelf maar ook je omgeving kan beschermen!

Wie er nog niet geweest is, en graag op voorhand wil weten hoe het er aan toe gaat, krijgt van centrummanager Chris Van Tongelen een virtuele rondleiding via deze link: https://youtu.be/OCmem-4iR5Y

Op de website van het vaccinatiecentrum staat ook een motivatiefilmpje waarin dokter Michaël Laurent van Imelda Bonheiden, het verplegend personeel van Imelda en enkele inwoners van Heist, Putte en Bonheiden vertellen waarom het zo belangrijk is dat je jezelf laat vaccineren.

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier